Pedicurepraktijk Waterland      

Uw voeten verdienen ook uw aandacht

 

My Sitemap

Alphabetical Sitemap

 • Ik ben Linda Noordenbos en ben in 2008 begonnen met mijn eigen pedicure praktijk "Pedicurepraktijk Waterland" in Amsterdam Noord. Na mijn diabetische en reumatisch aantekening heb ik in 2010 mijn Medische pedicure diploma gehaald. Graag wil ik u iets over het werk van de pedicure vertellen en hoe belangrijk het is om uw voeten goed te (laten) verzorgen.
  Home.html
 • Onder de term diabetische voet wordt vaak een scala aan voetaandoeningen verstaan, die vaker bij diabeten dan niet-diabeten voorkomen. De oorzaken van deze voetaandoeningen zijn in twee hoofdfactoren onder te verdelen, die ook vaak in combinatie voorkomen :
  Diabetische-voet.html
 • Veel reuma patiĆ«nten hebben voetklachten. Voetverzorgers worden daar veelvuldig mee geconfronteerd. Om hen goed van dienst te kunnen zijn en op een goede en verantwoorde manier te behandelen, ben ik in her bezit van een aantekening reumatische voet en gediplomeerd Medisch pedicure.
  Reumatische-voet.html
 • Eelt is een beschermende verdikking van de huid die ontstaat na abnormale druk en wrijving. Eelt is een natuurlijke reactie van het lichaam om de huid te beschermen. Een "gewone" laag eelt kan een branderig gevoel onder de voet geven. Deze laag kan in enkele jaren, soms weken opgebouwd worden. Als er te veel eelt is ontstaan kan dit gaan scheuren (hiel) kloven.
  Eelt-Likdoorns.html
 • In de volksmond ook wel kalknagels genoemd. Schimmelinfectie kan voorkomen aan huid en nagels. Het is erg besmettelijk maar niet schadelijk voor de gezondheid. De aandoening aan de voetnagels begint vaak aan de grote en kleine tenen. Als er geen behandeling plaats vindt gaat de schimmel op "avontuur" en zullen de andere nagels in de loop van tijd worden aangetast. Een schimmelinfectie gaat als volgt: - Verkleuring van een nagel in wit of geel. - Verandering van de witte of gele kleur in geelbruin.
  Schimmel.html
 • Het KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP) is een systeem dat is ontwikkeld door ProCERT om de kwaliteit van pedicures te waarborgen. Zorgverzekeraars verlangen van zorgverleners dat ze hun kennis op peil houden. Iedere beroepsgroep binnen de zorg kent hiervoor zijn eigen systeem.
  KRP.html
 • Spanderswoudstraat 96 1024 LE Amsterdam (Noord) Telefoon: 06-10307606 E-mail : pedicurepraktijkwaterland@kpnmail.nl
  Contact.html
 • Tarieven.html
 • sitemap-page-order.html
Navigatie
 Home
 Diabetische voet
 Reumatische voet
 Eelt/Likdoorns
 Schimmel
 KRP
 Contact
 Tarieven
 Site Map
Testimonial

Provoet_logo

Procert_logo

 

logo

Ingeschreven KvK 37145356

AGB-Code Zorg     96-006896

AGB-Code Praktijk 96-(0)57011

Procert KRP           8333

Provoet                305937